Ofte stilelde spørgsmål

På denne side finder du de spørgsmål, VACANDO oftest bliver stillet, og passende svar. Vi håber at kunne hjælpe dig med at planlægge og forberede din ferie på bedst mulig vis.

Hvis du har yderligere spørgsmål kan du kontakte os direkte.

Hvordan finder jeg en passende feriebolig hos VACANDO?

VACANDO giver dig forskellige søgemuligheder.

Det nye og meget brugervenlige Navigationssystem fører dig på kort tid frem til din ideelle feriebolig. De oftest anvendte søgekriterier står opført i navigationsbjælken på skærmens venstre side. Det er altså ikke nødvendigt - som hos andre udbydere - først at angive en afrejsedato og antal personer. Du kan ved blot at klikke på de forskellige kriterier (f.eks. rejsemåned, boligtype) hente inspiration i de forskellige tilbud. Når du klikker på et søgekriterium, tilpasser listen med søgeresultater sig automatisk midt på skærmen. Du kan indsnævre resultaterne ved at klikke på yderligere søgeresultater i venstre side. Hvis der er bestemte søgekriterier i valgboksen øverst til venstre, som du ikke længere ønsker at benytte, klikker du på det lille „x“ ved siden af det det pågældende søgekriterium. Derefter forsvinder søgekriteriet, og resultatlisten tilpasser sig selv automatisk.

En anden mulighed er at anvende fritekstsøgningen. Her skal du indtaste søgeord, der er relevante for dig (f.eks. rejsemål) i søgefeltet, som befinder sig i højre kolonne på VACANDOs hjemmeside.

Resultatlisten kan sorteres iht. pris, navn og karakter.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde en passende feriebolig.

Hvad præcis tilbyder VACANDO?

VACANDO er en internetportal med ferieboliger - dvs. feriehuse, ferielejligheder, hytter, villaer og mange andre usædvanlige ferieboliger.

Vi kan tilbyde et meget omfattende sortiment, en let anvendelig søgefunktion og en enkel bestillingsproces.

Vigtigt at vide:VACANDO råder ikke selv over ferieboligerne. Alle boligerne tilbydes direkte af VACANDOs partnere, og lejekontrakten indgås altid direkte mellem den pågældende udbyder og lejer. VACANDOs generelle forretningsbestemmelser og den pågældende udbyders forretningsbestemmelser er altid gældende. VACANDO kan ikke påvirke disse betingelser.

Yderligere oplysninger findes i vores generelle forretningsbestemmelser.

How can I book a holiday apartment or house?

Bestillingsprocessen hos VACANDO er meget enkel og består af følgende trin, der hurtigt kan udføres - du føres videre til næste trin i processen ved at anvende knappen nederst til højre:

  1. Så snart du har fundet en passende bolig, kan du få yderligere oplysninger om, hvad den indeholder, samt om hvornår den er ledig, og derefter klikke på knappen „Bestil“. Vælg efterfølgende optioner og tillægsydelser. Huslejen udregnes og vises med det samme.
  2. I trin 2 skal du indtaste personlige oplysninger og betalingskortoplysninger.
  3. I trin 3 kan du kontrollere dine oplysninger endnu engang. Når alt er i orden, skal du godkende handelsbetingelserne. Ved at klikke på "Bestil nu" bestiller du din drømmeferie.
  4. In trin 4 modtager du med det samme en bestillingsbekræftelse.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte VACANDOs kundeservice. Vi kan kontaktes fra mandag til fredag mellem 9 og 18 på telefonnummeret angivet i højre kolonne.

Vi håber du må få en fantastisk ferie!

Hvordan kan jeg se, om en feriebolig er ledig indenfor mine planlagte rejsedatoer?

VACANDO stiller en meget enkel søgefunktion til rådighed. Så snart du har klikket på et bestemt tidsrum (måned) i navigationen i venstre kolonne, viser resultatlisten kun de boliger, der er ledige i den pågældende periode.

Alle boliger indeholder en detaljeret side, hvor det i en overskuelig kalender står opført, hvornår boligen er ledig.

Nogle boliger kan kun bestilles efter forespørgsel: For disse boliger kan du sende en forespørgsel, hvorefter udbyderen kontakter dig så hurtigt som muligt.

Hvordan finder jeg yderligere oplysninger om en feriebolig?

Udbyderne gør sig umage med at give omfattende beskrivelser og inkludere fotos af ferieboligerne. Vi kan desværre ikke tilbyde yderligere informationer.

Da VACANDO er en ren internetportal, kan vi desværre heller ikke tilbyde at sende et katalog. Der er dog mulighed for at anmode udbyderne direkte om yderligere oplysninger.

Hvordan finder jeg de billigste ferieboliger?

Klik i kriteriefeltet „Pris per uge“ - i navigationen i venstre side af skærmen - på den pris, der bedst svarer til dit budget.

Nu får du kun vist ferieboliger i den prisklasse. Du har altid mulighed for at sortere resultatlisten iht. pris.

Hvad bruger I mine data til?

VACANDO behandler dine data strengt fortroligt. Dine data videregives kun i forbindelse med en bestilling, og da kun til udbyderen af ferieboligen. Den pågældende udbyders databeskyttelsesbestemmelser er gældende.

VACANDO videregiver aldrig data til tredjepart eller til andre organisationer. Vi garanterer, at du ikke kommer til at modtage uønskede reklamer fra tredjepart.

Kan jeg også bestille lejebil, flybilletter og events via VACANDO?

Vi arbejder sammen med vores partnere på at kunne tilbyde yderligere tjenester. Det er vores mål, at du i fremtiden også vil kunne bestille din rejse via os - bekvemt via én hjemmeside.

Kan I sende mig et fysisk katalog?

VACANDO er en ren internetportal. Vi kan derfor desværre ikke sende dig et fysisk katalog. Det er en hovedgrundene til, at vi kan tilbyde ferieboligerne og vores tjenester til meget rimelige priser og betingelser.

Hvornår og hvordan modtager jeg mine ferieboligdokumenter?

Du modtager dine ferieboligdokumenter direkte fra udbyderen, som regel 4 uger inden afrejse (med undtagelse af last-minute-tilbud).

Hvad betyder maksimal belægning?

Den maksimale belægning angiver hvor mange voksne ferieboligen kan huse. For nogle ferieboliger er der mulighed for at opstille ekstra senge eller børnesenge. Sådanne oplysninger findes på den pågældende ferieboligs detaljerede side.

Hvordan er feriehusene og -lejlighederne udrustede?

Ferieboligernes udrustning varierer meget og kan strække sig fra luksuriøs til enkel. Oplysninger om den nøjagtige udrustning findes på den pågældende ferieboligs detaljerede side.

Hvorfor bør jeg bestille gennem VACANDO?

VACANDO har et meget omfattende udbud af ferieboliger i alle prisklasser og kvalitetsniveauer. Vi er overbevist om, at du ved at anvende vores revolutionære søgefunktion kan finde frem til præcis den bolig, der svarer til dine behov.

Vores udbud udvides løbende, og vi indgår hele tiden nye partnerskaber. Siden vi kører en ren internetportal, kan vi holde omkostningerne nede. Det betyder, at du får de bedste betingelser.

Hvor sikkert overføres mine data ved bestillingen?

Når du bestiller via VACANDO sendes dine data via en SSL 128-bit krypteret forbindelse. Låsesymbolet nederst til højre bekræfter dette. Du behøver derfor ikke at være bekymret for, at uvedkommende kan få adgang til dine data under overførslen.