Om os

Om VACANDO

Hvorfor endnu en ferieportal? Er det virkelig nødvendigt? Disse spørgsmål har vi også stillet os selv i den indledende fase. Vi kom til denne konklusion: Ja! For  VACANDO er anderledes og tilbyder et ny ferieoplevelse relateret til jeres individuelle ønsker og behov! Vi råder over et  varieret udbud af  ferieboliger – men ikke hoteller. I skal kunne udfolde jer frit efter mottoet: Individuel i stedet for hotel. (Og det bedste af det hele: I kan aktivt være med til at skabe kvaliteten og tilbudene på vores portal!) 

Vores mål

Søgning og bestilling af ferieboliger på Internettet er egentlig ikke noget nyt, men VACANDO vil være anderledes! Vi opfatter os selv som jeres rådgiver og vil inspirere jer før, i og også efter ferien. Det er vores mål at blive den mest brugervenlige portal for individuelle ferieoplevelser. Vi vil tilpasse vores tilbud efter jeres behov og give jer nye og også usædvanlige ideer.

VACANDO står for:

  • FIND: (i stedet for søg): Vi mener, at det skal være så enkelt og brugervenligt som muligt at finde og bestille jeres ferieoplevelse. Vi ser os som jeres „guide“ og fører jer - med få klik - gennem det omfattende tilbud til den bolig, som I ønsker.
  • FRIHED: Vi vil tilbyde jer frihed, uafhængighed og individualitet. Vores ferietilbud er fri for tvang og indskrænkninger, hvilket er anderledes end på hoteller. Med vores ferieboliger har I mulighed for at kreere jeres ferie fuldstændig efter jeres ønsker. Frit efter mottoet: „Gøre som det passer mig“.
  • FERIEOPLEVELSE: Vi vil gerne, at I oplever noget. Lige meget om det er ro & rekreation, sol & strand eller action & adventure I higer efter, så har vi en passende ferieoplevelse for enhver smag   Hvad skulle det være? Sommerhus, lejlighed, strandvilla, finca (spansk feriehus på landet), bungalow, bjerghytte, slot eller borg – eller i fremtiden måske også en husbåd, træhule eller iglo?
  • FAMILIE & VENNER: Vi mener, at ferie er den skønneste tid på året og den bør man tilbringe sammen med sine kære. Man skal have tid til hinanden og have det sjovt med hinanden! Hovedparten af vores ferieoplevelser og boliger er familievenlige eller også egnede til mindre eller større grupper.

Overbevist?

I har naturligvis også mulighed for at abonnere på et Nyhedsbrev, som regelmæssigt informerer om nye, meget populære eller specielle tilbud.

Ønsker I at modtage yderligere informationer?

Vælg venligst en af de følgende kategorier: